RMV: Nuk ka raste të reja me koronavirus, rezultatet e 7 testimeve të fundit janë negativ – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

RMV: Nuk ka raste të reja me koronavirus, rezultatet e 7 testimeve të fundit janë negativ

Nuk ka raste të reja me koronvirus në vend, 7 testet rezultatet e të cilave priteshin sot janë konfirmuar negative nga laboratori i Virusologjisë dhe diagnostikës molekulare.

Ndryshe bëhej fjalë për pacientë nga Shtipi, Kumanova, Tetova, Kërçova dhe Ohri të cilët para disa ditësh ishin kthyer nga Zvicra, Austria dhe Gjermania. Në mesin e shtatë personave që testoheshin ishin edhe dy gra shtatzëna nga Dibra.

Related posts

Nxënësit në Berlin duhet të bartin maska në 9 ditët e para

Televizioni Koha

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40% gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

Televizioni Koha

Ali Ahmeti për hapjen e kufijve me Kosovën: Është çështje e ISHP-së

Televizioni Koha

Leave a Comment