24/02/2024
11.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Solemnitet për pranimin e 150 ushtarëve të rinj profesionistë në Armatë

 Në kazermën “Ilinden” në Skup sot do të mbahet solemnitet me rastin e dorëzimit të marrëveshjeve dhe pranimin e 150 ushtarëve të rinj profesionistë në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në solemnitet do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska.

Të fundit