Thirrje nga Spasovski që të plasohen informata të vërteta rreth gjendjes me koronavirusin – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Thirrje nga Spasovski që të plasohen informata të vërteta rreth gjendjes me koronavirusin

Kryeministri, Oliver Spasovski nga Kodra e Diellit sot bëri thirrje që të plasohen informata të vërteta rreth gjendjes, preventivës apo përballjes së mundshme me koronavirusin.

“Është shumë me rëndësi të ketë informata të vërteta, të plasohen, bëj thirrje lidhur me këto raste të dukurisë së mundshme të koronavirusit, të merren informata nga institucionet zyrtare, Ministria e Shëndetësisë dhe shtabi i krizës. Ata kanë për detyrë ta informojnë opinionin gjatë tërë ditës disa herë. Përgjegjësi duhet të tregojnë të gjithë. Është diçka që na prekë dhe na brengosë të gjithëve”, theksoi Spasovski.

Sipas tij, institucionet e sistemit funksionojnë në kapacitet të plotë.

“Shtabi i krizës që e kryeson ministri i Shëndetësisë i ka ndërmarrë të gjitha masat për përgatitje për zbulimin e mundshëm të ndonjë rasti. Dëshirojmë të mos ndodhë. Janë ndërmarrë masa parandaluese”, tha kryetari i Qeverisë. MIA.ab/

Related posts

KSHPK do ta monitorojë procesin zgjedhor, përkujton rregullat dhe obligimet ligjore për institucionet

Televizioni Koha

Transparensi interneshënall: Maqedonia e Veriut shënon ulje në renditjen në IPK, vendi në pozitën e 106-të, rekomandim të mos ketë të paprekshëm

Televizioni Koha

Paraburgim për një person i cili me mashtrim ka premtuar dokumente për punën në Gjermani

Televizioni Koha

Leave a Comment