24/02/2024
11.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vazhdon drama – Shkarkohet edhe drejtori i Agjencisë për Investime të huaja Gazmend Abdiu

Në seancën e sotme Qeveria ka shkarkuar drejtoren e Postës së Maqedonisë Bujare Abazin si dhe drejtorin e Agjencisë për Investime të huaja Gazmend Abdiu.

Ministri i Shoqërisë Informatike Azir Aliu akuzoi drejtpërdrejtë Artan Grubin dhe disa bashkpartiakë të tij për këto vendime.

Ndërkohë dy ministrat e ASH-së Azir Aliu dhe Fatmir Mexhiti duke komentuar kërkesën e komisionit të partisë, tha se ai nuk është legjitim dhe se shkarkimi nuk parashikohet me statut./ Alsat.mk

Të fundit