Virusi korona, dezinfektohen trenat e udhëtarëve – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Virusi korona, dezinfektohen trenat e udhëtarëve

MIA

Si masë preventive nga përhapja e virusit Covid-19, hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka filluar me dezinfektimin e trenave të udhëtarëve. Dezinfektimi sot është kryer në katër garnitura dhe katër vagona që transportojnë udhëtarë në relacione të ndryshme. Sipas nevojës aksioni do të zbatohet përsëri.

Related posts

Bisedë me drejtorin e dorëhequr të Ansamblit shqiptar: I dhamë fund tendencave që selia e Ansamblit të zhvendoset në Tetovë

Televizioni Koha

U hap Ueb Faqja e Re për disponueshmërinë e Listave të Kuqe Kombëtare

Televizioni Koha

Blegtorët ende i presin subvencionet, paralajmërojnë bllokadë të rrugëve

Televizioni Koha

Leave a Comment