25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

190 sanksione për shpejtësi

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (22.05.2022) ka kryer kontroll të intensifikuar aksionar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut ku janë sanksionuar 190 drejtues mjetesh.

Prej tyre, 12 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar dhe tre vetura me shpejtësi mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Kështu, 76 drejtues mjetesh e kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar, kurse 122 në vend të banuar.

Të fundit