21/04/2024
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

22 raste të reja 7 prej tyre nga Tetova dhe 64 të shëruar

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 64 pacientë të shëruar.

Shkup – 17
Kumanovë – 9
Prilep – 12
Tetovë – 3
Strugë – 12
Ohër – 9
Gostivar – 1
Kërçovë – 1
Në 24 orët e fundit janë realizuar 145 teste dhe janë konfirmuar 22 raste të reja të COVID -19, në:

Shkup – 13
Prilep – 2
Tetovë – 7
Deri më tani, janë kryer gjithsej 19241 teste për COVID në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 1664, numri i pacientëve të shëruar është 1200, numri i vdekjeve është 91 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 373.

Të fundit