19/06/2024
20.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qent endacak, problem për qytetarët e Tetovës

 • Agron Arifi personi I cili u sulmua nga qent endacak derisa shëtiste me
  qenin e tij në rrugët e tetovës, në një pres konferencë me gazetarë, thotë
  se rastin e ka denoncuar edhe në Policinë e Tetovës edhe tek
  inspektoriati komunal në Tetovë, por nuk janë marrë masa. Ai thotë se
  askush nuk po pengon institucionet në kapje e qenve endacak. Agroni
  deklaroi se do të ofrojë ndihmën personale që të ju del krah autoriteteve
  për ti kapur dhe trajtuar së paku qentë e lagjes afër shkollës Istikball
  ndërsa për këtë çështje ka reaguar edhe në këshillin e shkollës. Shprehet
  se problem janë qent endacak dhe jo qent e pronarëve.
  Problemi me qente endacak tashmë shumë vite është aktual në rajonin e
  Pollogut, ndërsa së fundmi është marrë një vendim që në territorin e
  komunës së Vrapçishtit të ndërtohet një strehimore për qent endacak.
  /Tv Koha/

Të fundit