25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

7 të vdekur dhe 89 raste të reja ,Tetovë-1 rast i ri

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1529 teste të realizuara 89 perona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.

Shkup-39, Kumanovë-10, Dibër-1, Shtip-4, Prilep-8, Tetovë-1, Strugë-3, Manastir-1, Ohër-4, Kavadarc-3, Gostivar-2, Strumicë-1, Kriva Pallankë-1, Koçan-1, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-3 Vllandovë-1, Dellçevë-2 dhe Kërçovë-2.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 215 pacientë të shëruar.

Shkup-72, Shtip-18, Prilep-2, Tetovë-1, Strugë-4, Manastir-8, Ohër-1, Kavadarc-22, Gostivar-19, Gjevgjeli-3, Koçan-9, Probishtip-1, Demir Hisar-8, Makedonski Brod-13, Vinicë-5, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-13, Kërçovë-12, Renjë-1 dhe Negotinë-2.

Shtatë pacientë e kanë humbur betejën me korona virusin për 24 orë.

Shkup-3, Prilep-1, Tetovë-1, Gostivar-1 dhe Kërçovë-1.

Të fundit