17/06/2024
18.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Alternativa: Me Besën arritëm marrëveshje për koalicion lokal në Tetovë

Pas formalizimit të bashkëpunimit në nivel qendror ndërmjet Lëvizjes Besa dhe Alternativës, kjo e fundit njofton se është rënë dakord që ky koalicion të shtrihet edhe në nivel lokal.
Këshilltari komunal nga radhët e Alternativës në Tetovë, Faton Selami, është bashkuar me këshilltarët e shumicës që i ka Lëvizja Besa në këtë komunë.
Në këtë takim ishin të pranishëm kryetari i Këshillit Komunal të Tetovës, Besar Durmishi, këshilltari komunal i Alternativës, Faton Selami, sekretari i Degës së Alternativës në Tetovë, Jusuf Abduli, ndërsa këtë bashkëpunimin e kanë përligjur edhe sekretarët e përgjithshëm të dy partive, Abdush Demiri dhe Zeqirija Ibrahimi.

Të fundit