05/03/2024
8.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arben Taravari: Pranvera shqiptare po vjen me Aleancën dhe Alternativën

Mbrëm  Aleanca dhe Alternativa vizituan vendbanimet shqiptare në rrethin e Velesit dhe Çashkës, fshtrat: Buzllakovë, Slivnik, Jabollçishta e poshtme dhe Jabollçishta e epërme.
Faleminderit për mikpritjen.

Të fundit