15/06/2024
22.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arifi: Parkingjet nëntokësore në Tetovë do të realizohen në këtë mandat

Kryetarja e Komunës së Tetovës, në një intervistë për TV21 ka folur në lidhje me arritjet e saj gjatë këtij mandati, si dhe punët që pritet të bëhen deri në zgjedhjet e reja lokale.

Në lidhje me parkingjet nëntokësore, Teuta Arifi premtoi se do të bëhen deri në përfundimin e mandatit.

“Parkingjet nëntokësore premtoj se do të realizohen deri në fund të këtij mandati”, tha Arifi.

Kurse në lidhje me transportin publik, ajo tha se janë tre hapa që duhet të realizohen.

“Është një çështje që duhet ta realizojmë dhe kemi thënë që do e realizojmë transportin publik. Pasi që e kemi vendosur idenë e realizimit të transportit publik të cilat janë tre hapa që duhet të realizohen institucionalisht. Hapi i parë është që të themelohet ndërmarrja publike”, tha Teuta Arifi.

Të fundit