17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arinjtë shqetësim për banorët e pollogut, qytetarët ankohen se vijnë nëpër fshatra

Një numër i arinjëve po duket që spo gjenë qetësi në pyll kështu që shumë shpesh këtë verë ka ndodhur që qytetarët të ballafaqohen me arinjtë ballë për ballë madje edhe në brendi të fshatrave të pollogut. Një nga rastet ishte ku Ariu doli në rrugën regjionale Tetovë – Jazhincë sidhe në autostradën Shkup -Tetovë.

Por banorë të fshateve të Pollogut janë shprehur se Arinjtë janë parë edhe në brendi të fshatrave.

Një kultivues bletësh nga Bogovina, Abedin Imeri po ashtu ishte një nga personat që u dëmtua nga sulmi i arinjëve që i shkatëruan kosheret. Banorët shprehen që arinjtë po shihen nëpër fshatra dhe kështu ndjehen të pasigurtë.

Publikuar nga Drin Zenku

Të fundit