12/04/2024
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arrestohet 35 vjeçari nga Tetova, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Sektori për Pune te Brendshme (SPB) Tetovë, dje (17 mars) rreth orës 14:30, në rrugën lokale për fshatin Trebosh të Tetovës, ka ndaluar 35-vjeçarin M.A. nga Treboshi, i cili kërkohej me urdhër qendror në bazë të vendimit të gjykatës për të vuajtur dënimin me një vit burg për kryerjen e veprës “veprim të rëndë kundër sigurisë së njerëzve dhe pronës në trafik” të dënueshëm sipas nenit 300 të Kodit Penal.

Personi në fjalë menjëherë është dërguar në burgun e Tetovës për vuajtje të dënimit.

Të fundit