22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arsovski: Mesazhet e faktorit ndërkombëtar duhet të merren seriozisht

Siç u zbulua krimi për rastin “Reket” ashtu edhe faktori ndërkombëtar, gjegjësisht BE dhe SHBA, me vëmendje të madhe e shikojnë se çfarë po ndodh në vend.

Deklarata e ambasadorit evropian në vend Samuel Zhbogar tregon se rasti në opinion trajtohet si “Reality Show” është mesazh se duhet që të lihen institucionet, pa goditje në sistem që vetë të ballafaqohen me këtë skandal.

Komunikologu Petar Arsovski vlerëson se seriozisht duhet të merren mesazhet e faktorit ndërkombëtarë, sepse përmes kësaj nëse ballafaqohemi me “Haraçin” do të vlerësohemi nëse jemi shoqëri e pjekur që të vazhdojmë bisedimet për anëtarësim në NATO.

Të fundit