18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

ASH: BDI-së i del në shesh korrupsioni institucional

Kallëzimet penale nga Njësia për Krime Ekonomike dhe Kompjuterike pranë Sektorit për Punë të Brendshme në Shkup dëshmojnë për korrupsionin institucional, që fatkeqësisht rasti me Postën e Çairit nuk është i vetmi!

Dënojmë veprat penale që bëhen në postën e Çairit nga ana e punonjësve në dëm të qytetarëve të po kësaj komune!

Kërkojmë përgjegjësi për të gjithë zinxhirin korruptiv i cili bëhet pikërisht para zgjedhjeve që mendohet të mbahen në muajt në vijim që kanë për qëllim blerjen e votave.

Për shkak të paaftësisë, neglizhencës dhe mos udhëheqjes së drejtë kërkojmë dorëheqjen e drejtorit të kësaj poste, Ejup Rustemi i cili është kuadër i BDI-së.

Kujtojmë se, vepra të tilla në postën e Çairit nuk kanë ndodhur asnjëherë deri sa me atë filial ka udhëhequr nënkryetarja e Aleancës për Shqiptarët, Bujare Abazi e cila nuk ka lejuar asnjë keqpërdorim, madje edhe ka larguar nga puna persona të cilët kanë tentuar të keqpërdorin detyrën zyrtare. Kjo dëshmon për figurat e pastra të partisë tonë.

Aleanca për Shqiptarët – Dega Çair

Të fundit