17/06/2024
18.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Aziri flet për arritjet e BDI-së në sferën e Kulturës

Sekretari shtetërorë në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri nga selia e BDI-së në Çair ka folur rreth projekteve të realizuara nga BDI gjatë këtij mandate.

Ndër projektet që përmendi janë, rikonstruimi i Teatrit Shqiptarë në Shkup, themelimi I Ansamblit të Këngëve dhe valleve shqipe, themelimin e teatrit në Gostivarë, themelimin e teatrit të fëmijëve në Shkup.

Aziri tha se është në mes ministrisë dhe artistëve është arritur edhe nënshkrimi I marrëveshjes kolektive.

Ai tha se me këtë marrveshje ka shumë benifite për artistët.

Të fundit