05/03/2024
12.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Babai i të zhdukurit Arben Aslanit kërkon një takim me ministrin e brendshëm teknik Nake Shulev

Babai i të zhdukurit Arben Aslani kërkon takim me ministrin e brendshëm teknik Nake Shulev.

Bekir Aslani thotë se përkundër një viti nga zhdukja e djalit të tij, ende nuk ka asnjë informacion në lidhje me zhdukjen.

Ai tha sot para parlamentit se mendohet për protesta çdo datë 23 të muajit.

Ai deri më tani është takuar me Oliver Spasovski, Agim Nuhiu dhe Zoran Zaev, të cilët janë zotuar të bëjnë përpjekje për zbardhjen e çështjes, por pa dobi.

Arben Aslani i zhdukur që vitin e  kaluar ditën e sodit. Ai u pa për herë të fundit duke u futur në automjetin e dikujt./ /

 

Të fundit