24/05/2024
19.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bajrami thotë se Fronti Europian nuk heq dorë: Do ta mbajmë tubimin më 6 maj në Tetovë!

Për besë unë tash kuptoj që kanë ata, tha mes tjerash Naim Bajrami nga Fronti Europian për pyetjen nëse do ta mbajnë tubimin më 6 maj në Tetovë, për ku edhe VLEN ka paralajmëruar tubim në të njëjtën kohë dhe në të njëjtën datë, përcjell TV21. Bajrami tha e nuk heqin datë nga ky tubim.

https://www.facebook.com/TV21Videos/videos/1810112762804325/?ref=embed_video&t=0
“Sigurisht që do ta mbajmë, plani është që ta mbajmë.do ta mbajmë. Nëse nuk ndryshon diçka brenda kohës, por për arsye teknike mund të ndryshojë, jo për arsye tjera. Mendoj që plani është që ta mbajmë dhe ato që merren me organizime brenda Frontit Europian janë dakord që të mbahet me 6 maj në Tetovë, në sheshin Iliria”, theksoi Bajrami.

Të fundit