09/12/2023
3.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

BDI pas 18 viteve u rikthye në temat të cilat i quante të mbyllura

BDI pas 18 viteve u rikthye në temat të cilat i quante të mbyllura, nga ana tjetër VMRO-DPMNE po porosit shqiptarët se Maqedonia e Veriut në qeverisjen e tyre do jetë vetëm shtet monoetnik. Tash ne duhet të vlersojmë se si ka mundësi kaq mirë të kordinuar të jenë këta dy (ish) partnerë vetëm për të fituar pak poena politike. E kam thënë para disa javëve po e rikujtoj prap, jo 3000 faqe program sa lavdrohet BDI-ja, po le përgjigjen për tre projekte që i premtojnë gjithë këto vite dhe nuk i kanë realizuar ende:

– Rruga Shkup-Bllacë
– Rruga Tetovë-Jazhincë
– Rruga e Arbërit – Kërçovë – Dibër – Bllatë

Ka me mijëra projekte ku BDI ka dështur por i numërova vetëm këto 3️, pasi që vota për numrin 3️, dërgon BDI-në në opozitë.

Vota për Koalicionin MUNDEMI është votë që pamundëson rikthimin e regjimit, shtetit monoetnik, ndërtimin e përmendoreve, fasadave të stiroporit dhe retorikës boshe që nuk i sjell asnjë të mirë për shtetin dhe jetën e qytetarëve.

Zyra për informim
Lëvizja BESA
30.06.2020

https://www.facebook.com/2393985080840567/posts/2692692220969850/

Të fundit