17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bedri Ajdarit: U mbush kupa, shqiptarët nuk durojnë më (Video)

Bedri Ajdari si njëri nga organizatorët e protestës së sotme për rastin “Monstra”, ka dërguar kritika ndaj përbërjes aktuale në qeveri.

Ka kërkuar që të publikohen përgjimet ilegale që u premtuan se do të publikohen, ndërkaq ka bërë thirrje që në proces të kyçen edhe ndërkombëtare dhe Kombet e Bashkuara.

“Edhe kjo Qeveri na zhgënjeu, sepse dhe prokuroria e mori rolin e gjykatës së atyre që ishin të involvuara”, tha Ajdari gjatë protestës.

Të fundit