05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami priti profesoreshën Lutfiu- Kadriu

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami i uroj mirëseardhje, profesoreshës nga Kërçova, (njëherësh edhe prof.dr e shkencave Pedagogjike), Lulzime Lutfiu- Kadriu.

“Profesoresha e nderuar vjen nga një fushë profesionale dhe akademike, e cila me kontributin e saj që do të jep në Lëvizjen BESA, do të jetë në të mirën e përgjithshme të shoqërisë. Figurat e larta intelektuale dhe akademike, vetëm më shumë po e forcojnë Lëvizjen”, thonë nga Lëvizja Besa.

Dr. Lulzime Lutfiu – Kadriu u lind më 24.06.1975 në f.Zhubrinë të Kërçovës. Shkollimin fillor e kryen me sukses të shkëlqyeshëm në sh.f.,”Sande Shterjoski”– Kërçovë, kurse të mesmen, gjimnazin Mirko Mileski”, drejtimi matematiko-natyror, e kryen po kështu me sukses të shkëlqyeshëm në Kërçovë. Në vitin akademik 1997/ 98 ajo u diplomua në Universitetin “Sh. Kirili dhe Metodi”, në Fakultetin Filozofik – Instituti i Pedagogjisë, në Shkup, duke mbrojtur temën ,,Metodat dhe teknikat e punës këshilluese me prindërit” me notën 10 dhe duke fituar kualifikimin – pedagoge e diplomuar. Profesoresha Kadriu, është ligjëruese në USHT- Fakulteti Filozofik.

Të fundit