21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Boki 13 përfundon në spital, mbrojtja e tij thotë se do t’i hiqet lukthi

Ekipi mbrojtës i Bojan Jovanovskit Boki 13 bën të ditur se Jovanovski është shtrirë në spitalin “Shën Naumi i Ohrit”, për shkak se do t’i hiqet lukthi, përcjell TV21. Ekipi bën të ditur se në Gjykatën Themelore Penale tashmë është paraqitur një kërkesë e re për pezullimin e vuajtjes së dënimit me burgim.

“E gjithë kjo situatë dhe operacioni mund të shmangej nëse autoritetet që vendosën për kërkesat e ndërprerjes do të kishin respektuar rekomandimet e specialistëve që tregonin kategorikisht se e gjithë kjo do të ndodhte, sepse në kushte burgu nuk ka mundësi të trajtohet sëmundja e pacientit”, thuhet mes tjerash në njoftimin e ekipit mbrojtës të Boki 13.

Të fundit