21/07/2024
21 C
Tetovo

Të tjera lajme

Boki 13 po i nënshtrohet një operacioni me rrezikshmëri të lartë

Bojan Jovanovski sot ndodhet në “Shën Naum Ohridski Shkup”, i nënshtrohet një operacioni për heqjen e plotë të lukthit , ka konfirmuar për A1on avokati i Jovanovskit, Vladimir Tufegxhiq.

Ekipi juridik i Jovanovskit thotë se bëhet fjalë për një operacion me rrezikshmëri të lartë dhe theksojnë se kjo situatë do të ishte evituar nëse do të pranoheshin kërkesat për pezullim të përkohshëm të vuajtjes së dënimit me burg sepse në burg nuk ka kushte për trajtim adekuat të gjendjes së tij. .

– Operacioni është me rrezikshmëri të lartë, siç kanë theksuar disa herë mjekët specialistë të zonës në raportet specialistike që i janë dorëzuar gjykatës dhe administratës për ekzekutimin e sanksioneve. E gjithë kjo mund të ishte shmangur sipas rekomandimeve të mjekëve specialistë. Nëse do të ishte e mundur që ai të zbatonte regjimin e detyrueshëm dhe të rreptë shëndetësor që ishte i pamundur në kushtet penale dhe për këto arsye, mjekët rekomanduan që vetëm me pezullim të përkohshëm të dënimit dhe në kushte shtëpie, të përmirësohej gjendja shëndetësore e pacientit. dhe operacioni që mund të shmangej po ndodh sot, thotë avokati Tufegxhiq.

Të fundit