19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Boki: Kiçeec ka regjistruar gjithçka, ofroj t’i jap kodet që ky rast të mos përfundojë në mjegull

Bojan Jovanovski para gjyqit ku po flet si i dyshuar për lëndën “Reket”, i ofroi kodet me të cilat, siç tha, do të kuptohet e vërteta për lëndën, sepse Zoran Milevski Kiçeec ka regjistruar gjithçka ‘live’.

“Ofrohem për t’i dhënë kodet, i di përmendësh, por i kam edhe të shkruara, që kjo lëndë të mos përfundojë në mjegull” tha Jovanovski.

Paraprakisht Boki 13 tha se Kiçeec ka qenë i pranishëm në pjesën më të madhe të takimeve dhe gjithnjë ka shkuar i pari që të vendoste pajisje për regjistrim joligjor të takimeve./TV21

Të fundit