20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bullgaria dërgoi propozimin francez në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Maqedonisë

Ministria e Punëve të Jashtme e Bullgarisë ka dërguar propozimin francez deri tek Ministria e Punëve të Jashtme të Maqedonisë.

Aktualisht nuk ka asnjë informacion nëse ka mbërritur tashmë dhe kur do të merret në konsideratë.

Të fundit