19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Covid-19/ KSI mbanë sot mbledhje

Komisioni për Sëmundjet Infektive do të mbajë sot mbledhje për të diskutuar situatën me coronavirusin në Maqedoni.

Për momentin mbeten të vlefshme masat për mbajtjen e detyrueshme të maskës në transportin publik, qendrat shëndetësore, farmacitë, shtëpitë e të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara.

Vaksinimi për dozën e katërt kundër coronavirusit është gjithashtu duke u zhvilluar. Dozën e katërt mund ta marrin të gjithë qytetarët mbi 18 vjeç që kanë marrë tre doza të vaksinës kundër Covid-19, në të gjitha pikat e vaksinimit pa termin.

Të fundit