17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Debat publik lidhur me propozim-ligjin për falje: Presidenti të falë vetëm për dënim, jo për ndjekje penale

Ministria e Drejtësisë sot në Klubin e Deputetëve do të organizojë debat publik për Propozimin e ligjit për faljen.

Siç është paralajmëruar, në debat do të flasi ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga, prof.dr. Boban Misoski, kryetari i Grupit të punës për Propozimin e ligjit për falje dhe prof.dr. Aleksandar Spasov, bashkëpunëtor shkencor nga sfera e politikës së jashtme, politikës së brendshme dhe çështjeve kushtetuese të Presidentit të Maqedonisë së Veriut.

Të fundit