13/04/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deklarata solemne e kryetarëve të sapozgjedhur të gjykatave

Shtatë gjyqtarët që u zgjodhën kryetarë të gjykatave javën e kaluar nënshkruan sot deklaratat solemne në Këshillin Gjyqësor.
Këta janë gjyqtarët – Besnik Avdija, kryetar i Gjykatës Themelore Civil Shkup, Tatjana Petrovska, kryetare e Gjykatës Themelore Manastir, Biljana Tolova nga Gjykata Themelore Negotinë, Fluturije Dervishi nga Gjykata Themelore Kërçovë, Orce Jankovski. nga Gjykata Themelore Kriva Pallankë, Jasmina Shishkovska Stojkovic nga Gjykata Themelore Prilep dhe Aco Tasev nga Gjykata Themelore Shtip.
Disa nga gjyqtarët, përkatësisht gjyqtaret Jasmina Shishkovska dhe Fluturije Dervishi dhe gjyqtari Besnik Avdija, më parë kanë mbajtur pozitën e ushtruesit të detyrës. kryetarët e gjykatave specifike.

Të fundit