29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deklaratë e kryetarit të VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski

Pas votimit në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale në vendvotimin në SHF “Dimo Haxhi Dimov” në Komunën e Karposhit Mickoski theksoi se e tërë fuqia është në duar të qytetarëve.

Sipas tij, sa më i madh nimri i atyre të cilët votojnë, siç tha, ndryshimet do të jenë më të fuqishme.

“Prandaj bëj thirrje për dalje masive, qytetarët të dalin dhe të votojnë dhe bashkarisht ta caktojmë trajektoren nëpër të cilën do të lëvizim”, deklaroi lideri i VMRO-DPMNE-së Mickoski.

Të fundit