25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deri në një orë pritje për hyrje në territorin e Maqedonisë së Veriut

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore shtetërore jashtë qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm.

Në vendkalimin kufitar Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në vendkalimin kufitar Bogorodicë, pritjet për dalje janë deri në 40 minuta.

Në pikat e tjera kufitare, nga Maqedonia nuk ka më ndalime të gjata.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme dhe në rrugë të thata.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit