25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deri në zgjedhjen e një ministri të ri, Tiron Jajaga do të drejtojë Ministrinë e Mbrojtjes

Ministria e Mbrojtjes njofton se me verifikimin e mandatit parlamentar më 28 maj i ka përfunduar posti ministres së Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska. Deri në zgjedhjen e ministrit të ri, Ministria e Mbrojtjes do të menaxhohet me kapacitet të plotë nga zëvendësministri Tiron Jajaga.

Kjo vjen pasi ministrja paraprake Sllavjanka Petrovska e përfundoi zyrtarisht postin e saj pas verifikimit të mandatit të saj deputet më 28 qershor.

Tiron Jajaga është anëtar i Aleancës për Shqiptarët.

Kryetarja e Komisionit kundër korrupsionit, Tatjana Dimitrovska, përkujtoi se pas verifikimit të mandateve, personat e emëruar dhe të zgjedhur duhet të heqin dorë nga të gjitha pozitat e mëparshme.

Të fundit