18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deri ora 15:00 dalja në zgjedhjet presidenciale në RMV është 34.96 % kurse në Tetovë 32.80%

Jehona e votuesve në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale, deri në ora 15:00, sipas të dhënave të përpunuara deri më tani të KSHZ-së për rajonin e Tetovës dhe Gostivarit me rrethinë ;

TETOVË  32.80%   prej numrit të përgjithshëm 86.405   kanë votuar      26.840 votues

GOSTIVAR 25.41%  prej numrit të përgjithshëm    81.517  kanë votuar  20.687 votues

BOGOVINË 22.07% prej numrit të përgjithshëm      28.583  kanë votuar    6.305 votues

BËRVENIC  27.48%  prej numrit të përgjithshëm     15.898  kanë votuar    4.366 votues

VRAPÇISHT 10.35 %  prej numrit të përgjithshëm   26.778  kanë votuar     2.769 votues

ZHELINË   20.22 %  prej numrit të përgjithshëm   25.132   kanë votuar     5.079 votues

JEGUNOVC  29.43 %  prej numrit të përgjithshëm   10.007  kanë votuar  2.943 votues

TEARCË    27.62 %  prej numrit të përgjithshëm   22.421  kanë votuar   6.191  votues

Kurse në gjithë teritorin e Republikës së Maqedonis së Veriut deri ora 15.00 dalja e votuesve është 34.96 % prej numrit të përgjithshëm  1.814.317 votues,  kanë votuar   566.073 votues. Të dhënat e publikuara janë marur nga faqja krzesore e KSHZ-së .

Të fundit