21/07/2024
22.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dhjetëra persona të arrestuar në Tetovë dhe Gostivar për shfrytëzim seksual të një fëmije

Në një aksion të madh policor në Tetovë dhe Gostivar, i cili ende po vazhdon, janë arrestuar dhjetëra persona për shfrytëzim seksual të një fëmije.

Ministria e Brendshme konfirmon aksionin, por bën të ditur për detajet pas përfundimit të tij.

Të fundit