13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dimitrievski: Ndihem socialdemokrat, por LSDM nuk është më parti sepse e kanë kthyer në kompani private

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, në një emision televiziv ka treguar se LSDM nuk është më parti por kompani private.

Ai shtoi se ende ndihet si socialdemokrat, por fatkeqësisht nuk është në atë parti sepse e kanë marrë vendim unanim dhe e kanë përjashtuar nga partia.

“Procedura nuk ka përfunduar, por kanë marrë vendim sepse nuk është parti por është kompani private”. Funksionon si shoqëri aksionare, i mbajnë pozitat”, thotë Dimitrievski.

Dimitrievski vazhdimisht ka kritikuar sjelljet dhe vendimet e partisë në pushtet LSDM, duke qenë edhe njëri ndër politikanët më të zëshëm që kunërshtonte edhe miratimin e propozimit francez.

Të fundit