24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dita e luftës revolucionare maqedonase – 23 Tetori, ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Dita e Luftës revolucionare maqedonase – 23 tetori është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Të fundit