27/05/2024
13.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dorëzohet një ankesë në KSHZ për procedurën e votimit në zgjedhjet presidenciale

Në 48 orët e fundit, pas përfundimit të votimit për zgjedhjet presidenciale, Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) ka pranuar vetëm një kundërshtim për votim në Likovë. Afati për paraqitjen e kundërshtimeve për procedurën e votimit është brenda 48 orëve pas përfundimit të votimit.

“Afati për paraqitjen e kundërshtimeve për procedurën e votimit është duke rrjedhur, Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka pranuar një kundërshtim për procedurën e votimit në Likovë”, tha për AIM zëdhënësja e KSHZ-së, Radica Todorovska-Aleksovska.

Kundërshtimet për procedurën e përmbledhjes dhe përcaktimit të rezultateve mund të paraqiten edhe brenda 48 orëve, por pas publikimit të rezultateve fillestare, pra deri nesër në orën 19:00.

Të fundit