18/06/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Drejtori i APRMV-së Demiri: Vazhdon afati për shpalljet e grantit për vetëpunësim dhe subvencionim të pagave

Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se shpalljet publike të programit për vetëpunësim, masat e subvencionimit të rrogave, masat e Praktikës, masat e Trajnimit në vendin e punës për një punëdhënës të njohur dhe programit për Punë Publike, të cilat janë pjesë e Planit Operativ të programeve dhe masave aktive të punësimit dhe shërbimeve të tregut të punës për vitin 2021, do të rishpallen më 25.5.2021 (e martë) dhe do të zgjasin deri më 28.5.2021 (e premte).

Për më shumë klikoni në web faqen zyrtare
http://www.av.gov.mk/soop-ns_article-kumtese-20-05-2021.nspx

Të fundit