18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Tetovë – Gostivar: Kontrolle të veprimit në lidhje me shkeljet që kryejnë këmbësorët në komunikacion

Dje nga ora 10.00 deri në ora 15.00, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, është kryer kontroll i veprimit në lidhje me shkeljet që kryejnë këmbësorët në komunikacion, në të cilat janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 92 kundërvajtje (TE-76 dhe GV-16 ) informon Tetovasot .

Gjatë kontrollit, gjithashtu janë zbuluar dhe sanksionuar 14 lloje të tjera të shkeljeve (TE-8 dhe GV-6).

Kështu që për të gjithë shkelësit janë përgatitur parashtresa adekuate, dhe ata do të përballen me gjoba që variojnë nga 20 në 50 euro në kundërvlerë me denarë.

Të fundit