18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Drejtori i Hekurudhave Majan Veseli mirëpret ambasadorin kinez, Zhang Zuo, konfirmohet bashkëpunimi

Më datë 24.11.2022, Shkëlqesia e tij Zhang Zuo, ambasador i Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Maqedonisë së Veriut ishte në vizitë pune në kabinetin e Drejtorit Gjeneral të HRMV Transport SHA – Shkup, Majan Vejseli.

Takimi i punës u mbajt në atmosferë të ngrohtë dhe miqësore në të cilin janë shkëmbyer përvojat e biznesit nga bashkëpunimi i deritanishëm. Në veçanti, në fokus të bisedës ishin trenat dhe lokomotivat e udhëtarëve të cilat janë prokuruar nga kompania kineze CRRC.

Më tej u diskutua për gjendjen aktuale dhe nevojat e HRMV Transport SHA-Shkup dhe të dyja palët shprehën dëshirën për bashkëpunim të mëtutjeshëm dhe të frytshëm.

Të fundit