21/07/2024
21 C
Tetovo

Të tjera lajme

Durmishi: Gjykata Kushtetuese e vërtetoi, puna për ndërtimin e stadiumit në Tetovë do të vazhdojë

Ministri i Ekonomisë dhe Punës, Besar Durmishi tha se vendimi i djeshëm i Gjykatës Kushtetuese vërtetoi se nuk ka parregullsi në ndërtimin e stadiumit të Tetovës. Durmishi theksoi se punimet janë në fazën e parë dhe se të njëjtat do të vazhdojnë.

“Gjykata Kushtetuese e vërtetoi edhe njëherë atë që ne kemi pasur të drejtë. Punimet do të vazhdojnë”, theksoi mes tjerash Durmishi.

Të fundit