24/05/2024
19.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

E mërkura, e premtja dhe e hëna janë ditë jo pune! Nga nesër nxënësit për herë të parë në pushim pranveror

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se: 1 maji 2024 (e mërkurë), dita e punës është ditë jopune për të gjithë qytetarët, shkruan TV21. 3 maj 2024 (e premte), e premtja para Pashkëve, është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks. 6 maji 2024 (e hënë), Pashkët, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut. Nga nesër nxënësit janë në pushim pranveror për herë të parë këtë vit shkollor. Pushimi zgjat një javë, nga data 29 prill deri më 6 maj 2024, gjë që ndryshon kalendarin mësimor.

Të fundit