24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

E Premtja e Bardhë zbritje deri në 70% në ETC – Elkos Group Gostivar

Koncept i veçantë nga ETC
Në kohën e ndërrimit te sezonave
E Premtja e Bardhë
Zbritje deri në 70%, likuidime totale sezonale dhe risi në shumë artikuj
Këtë të premte me 21 gusht nga ora 09:00 dhe të shtunën gjatë gjithë ditës

Të fundit