29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami: Erdhi koha që fjalët tona nga tani t’i shndërrojmë në vepra

Për herë të parë Lëvizja BESA do të jetë pjesë e Qeverisë. Erdhi koha që fjalët tona nga tani t’i shndërrojmë në vepra. Do të jetë përgjegjësi e madhe pjesmarrja jonë në ekzekutiv, por ju garantojmë se do t’ju përfaqësojmë ashtu siç duhet, sepse ne jemi #meBESË.
Na prift e mbara dhe suksese për të gjithë ata që morrën përgjegjësi!

Të fundit