21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ecolog vazhdon traditën, para festës së Fitër Bajramit ndihmon familjet në nevojë

Kompania “Ecolog” edhe këtë vit do të ju del në ndihmë familjeve në nevojë. Para festës së Bajramit të Madh, “Ecolog” ka shpërndarë mijëra kupona me vlerë për qindra familje në Tetovë dhe rrethinë.

Filantropi Tetovar z. Lazim Destani me këtë rast është shprehur se përkujdesja ndaj familjeve sociale ka qenë dhe mbetet pjesë e pandashme e donacioneve, që kompania jonë realizon në kuadër të përgjegjësisë korporative shoqërore.

“Ndihem mirë dhe uroj që ky donacion të sjellë lehtësira dhe ngrohtësi te këto familje në Tetovë, si dhe në komunat rurale të këtij qyteti” tha Destani.

Të fundit