20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Edhe fshati Strimnicë i Tetovës mbyll kafiteritë për të parandaluar virusin Covid 19

Në fshatin Strimnicë të komunës së Zhelinës , nuk do të ketë lokale të hapura.
Kush dëshiron të pijë kafenë duhet kafen ta marr me vete ose të shkojë dikund tjetër.

Bashkësia lokale së bashku me pronarët e kafeterive dhe qytetarët tjerë sot unanimisht kanë vendosur që të kontribuojnë në parandalimin e infektimeve të reja me COVID-19,

Të paktën në vendbanimin e tyre thuhet në vendimin e nënshkruar dhe të publikuar nga kryetari i Bashkësisë lokale të Strimnicës, Qenan Iseni.

Masa do të jetë aktive deri në përmirësimin e gjendjes.

Të fundit