14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Edhe sot u anulua seanca për spitalin modular në Tetovë, Qytetarët: Mjeku Vuçevski në vend që të shpërblehet po fajsohet

Sot në ora 10 pritej të vazhdojë seanca gjyqësore për të akuzuarit për zjarrin në spitalin modular të Tetovës por edhe sot u anulua .Pak para nisjes të pranishëm kanë qenë edhe qytetarë të cilët kanë protestuar në përkrahje të mjekut Boban Vuçevski.

Sipas qytetarëve ai nuk është fajtor dhe është viktim e dikujt.

“Ai nuk ka asnjë faj, faji duhet të kërkohet tek i duhuri sepse ktu ka pasur gabim teknik dhe mjeku nuk ka lidhje me këtë. Pra kjo është vetëm ti hidhet faji ndokujt i cili nuk është fajtor. Ky mjek në vend që të shpërbërblehet për atë se ka dhënë gjithçka nga vetja ai faktikisht ra viktimë e dikujt”, tha një qytetare.

Të fundit