28/05/2024
11.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Epidemiologë prej mbrëmë mbajnë kujdestari në vendkalimin kufitar në Dellçevë për shkak të koronavirusit

Pas paraqitjes së rastit të parë me koronavirus në Maqedoni, prej mbrëmë epidemiologë filluan me kujdestari në vendkalimin kufitar Dellçevë.

Kjo, siç informoi drejtoresha e shtëpisë së shëndetit në Dellçevë, Marija Gligorovska, është rezultat i takimit të djeshëm të ekipeve nga sektori epidemiologjik dhe përfaqësuesve të Qendrës për shëndet publik nga Koçani.

Në takim u definua që të ndiqen rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë për kryerjen e kontrollit të të gjithë udhëtarëve, të cilët në vendkalimet kufitare do të arrijnë nga rajonet e goditura me koronavirus.MIA. bsh/

Të fundit