03/03/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Erdogan ndërton spital me 12 salla operacioni vetëm për 48 ditë

Nuk e pritshim që për 48 ditë një spital i këtij niveli të lartë dhe për këtë falemenderimi i takon Allahut ishte një ëndër e realizuar përderisa Erdogan hudhi gurthemelet para 48 ditëve dhe sot u bë hapja.
Edhe pse presidentk Erdogan tha do të jetë gati për 60 ditë ajo u përfundua për 48 ditë.
Më 24 Mars Presidenti Erdogan hudhi gurthemelet, në anën tjetër nga opozoti gjegjësisht nga Tavolina e 6 liderëve akuzonin që Erdogan në vende bosh hudhin Gurthemele në vende ku duan të manipulojnë me Turqinë tha Meral Aksener kandidate e IY partisë
Spitali posedon 300 krevate për të sëmurët dhe 12 salla operacioni

Të fundit