27/05/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Është gjetur personi i cili u zhduk para dy ditësh në Manastir

Personi i cili konsiderohej i zhdukur nga 13 maji është gjetur në një humnerë në vendin e quajtur “Tumbe kafe” në Manastir.

Nga DMSH informojnë se Ekipi për shpëtim nga mali i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim në bashkëpunim me pjesëtarët e MPB-SPB Manastir e kanë gjetur personin me lëndime të dukshme në tërë trupin.

I lënduari ka treguar shenja jete dhe me automjet të Ndihmës së shpejtë është transferuar në spitalin

e Manastirit. sn/

Të fundit